Protection du client

 

Hieronder vindt u wat informatie over de "AssurMiFID-gedragsregels" [1]:

 
Notre bureau

Om te voldoen aan uw informatieplicht in overeenstemming met de Twin Peaks II-wetgeving, raden wij u aan om deze sectie te schrijven op basis van het document getiteld “website checklist” (tool 2), sectie “Informatie over ons kantoor> Algemene informatie”, zodat u vind op de website van Feprabel .

Produits et services proposés

Om te voldoen aan uw informatieplicht in overeenstemming met de Twin Peaks II-wetgeving, raden wij u aan om deze sectie te schrijven op basis van het document getiteld “website checklist” (tool 2), sectie “Informatie met betrekking tot de soorten diensten en contracten die ons kantoor kunnen bieden ”, die u terugvindt op de website van Feprabel .

Wat betreft de “branchecodes en hun titels”, raden wij u aan om alle bijkantoren waarin u actief bent te vermelden, in overeenstemming met uw inschrijving als verzekeringstussenpersoon in het FSMA-register.

Wat betreft de "polisvoorwaarden" raden wij u aan om uw bezoekers door te verwijzen naar de "Documenten" pagina van uw website.
Voorbeeld: om de voorwaarden te raadplegen die van toepassing zijn op de producten van onze partnerbedrijven, ga naar onze pagina "Documenten".

Voor een overzicht van alle algemene voorwaarden die op de markt verkrijgbaar zijn, bezoek de site van de sectorcatalogus .

Notre rémunération

Om te voldoen aan uw informatieplicht in overeenstemming met de Twin Peaks II-wetgeving, raden wij u aan om deze sectie te schrijven aan de hand van het document getiteld “website checklist” (tool 2), sectie “Informatie over ons kantoor> Inducement”, die u vindt. het op de website van Feprabel

Notre politique de conflits d'intérêts

Om aan uw informatieplicht volgens de Twin Peaks II-wetgeving te voldoen, raden wij u aan om deze rubriek te schrijven op basis van de informatie opgenomen in Tool 4 “Beleid inzake belangenconflicten  ” , die u op de website van Feprabel vindt .

[1] Wet van 30 juli 2013 tot versterking van de bescherming van gebruikers van financiële producten en diensten, alsook van de bevoegdheden van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten, en tot vaststelling van diverse bepalingen, alsook in het Koninklijk Besluit van 21 februari , 2014 met betrekking tot de toepassingsmodaliteiten op de verzekeringssector van de artikelen 27 tot 28 bis van de wet van 2 augustus 2002 betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten, alsook het koninklijk besluit van 21 februari 2014 betreffende de regels gedragsregels en de regels met betrekking tot het beheer van belangenconflicten, vastgelegd in de wet, met betrekking tot de verzekeringssector.